на живо

В "Лудогорец" вече разузнават "Марибор"

"Реваншът срещу ТНС не е протоколен", предупредиха от ръководството

В "Лудогорец" вече разузнават "Марибор"

В "Лудогорец" гледат със спокойствие към реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу уелския ТНС и дори вече разузнават евентуалния си следващ съперник - словенския "Марибор". 

Разградчани победиха с 5:0 в първия мач и утре (15 август) им предстои да играят реванш като гости. Треньорът Стойчо Стоев заяви, че най-вероятно ще прибегне до услугите на футболисти с по-малко игрови опит на терена през настоящата кампания.

"Просто една идеална възможност една част от футболистите, които нямат достатъчно игрови минути, да ги получат", каза той при заминаването за Уелс.

Въпреки очертаващия се лек мач, ръководството заяви, че играчите не трябва да се отпускат.

"Ще се постараем така да поговорим с момчетата и те да не гледат на мача като на протоколен", категоричен е изпълнителният директор Ангел Петричев.

Евентуалният следващ съперник на "Лудогорец" на последното стъпало преди участието в групите на Лига Европа е "Марибор". Тимът от Словения загуби и реванша си срещу "Розенборг" в пресявките за Шампионската лига и ще трябва да се задоволи с участие във втория по сила европейски клубен турнир.