на живо

В Сърбия приветстваха по шампионски "Звезда" след победата в Разград

Феновете чакаха футболистите в ранни зори пред "Мала Маракана"

Instagram

Победата на "Цървена звезда" над "Лудогорец" във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа докара безсънна нощ на привържениците на сръбския гранд. 

Вместо да спят блажено, радвайки се на единственото попадение в срещата, дело на Гелор Канга в 64-ата минута, и новите 3 точки в актива си, привържениците устроиха впечатляващо посрещане на футболистите и треньора Деян Станкович, които се прибраха в Белград през нощта. 

Феновете приветстваха своите герои с факли и песни в късните часове. 

Най-много внимание получи Канга, на когото феновете връчиха факла със стъпването пред стадион "Райко Митич" ("Мала Маракана"). Той пък им отвърна със задно салто като при радост от гола. 

Само малка част от прочутата агитка на "Цървена звезда" успя да присъства на трибуните на стадиона в Разград и да изгледа на живо мача. След минималната победа те поздравиха Деян Станкович и футболистите му с песни. 

Победата не беше очаквана за привържениците, тъй като четирима от основните футболисти на "Звездашите" са заразени с коронавирус и не пристигнаха в Разград.

След две победи в групата - над "Лудогорец" и "Брага", белградският гранд е лидер в класирането. Португалците имат 3 точки, а "Лудогорец" и "Мидтиланд" - по 1.