на живо

Валентин Антов пред bTV: Много е хубаво Стоичков да ти пожелае успех

Само на 19 години младият талант на ЦСКА извежда тима с капитанската лента в групите на Лига Европа

Валентин Антов пред bTV: Много е хубаво Стоичков да ти пожелае успех

Думи, които могат да те мотивират. Христо Стоичков знае как да го направи и в кой момент! Часове преди първия мач на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа срещу румънския „Клуж“, Камата пожела успех на „червените“.

„Христо Стоичков е име в българския футбол, особено в историята на ЦСКА. Той да каже такива хубави думи и да ни пожелае успех е много хубаво. Днес сме фокусирани на терена, готови сме да дадем всичко от себе си и това е важното“, заяви капитанът на ЦСКА Валентин Антов и добави:

„ЦСКА е един голям клуб с голяма история в евротурнирите. Надявам се да успеем да помогнем да се развива тази история и да продължава напред. Всичко започва днес от този мач и сме готови да дадем всичко от себе си“

Преди 2 години, само на 17, Антов направи своя дебют в европейските клубни турнири, като игра за ЦСКА в срещата с „Рига“.

„Наистина тогава не очаквах изобщо да играя. Няколко дни преди мача старши треньорът Нестор ел Маестро ми каза: „Не ме интересува, че си на 17 години, харесва ми какво показваш“. Разбира се, имахме някои проблеми тогава, но той ме пусна и това беше един много голям мач за мен. Сега, 2 години по-късно, играем в групите на Лига Европа. Чувството е също толкова голямо, ако не и по-голямо. Надяваме се да се справим добре.“, каза той.