на живо

"Вълк вие в гората" - една от най-странните футболни прически

Футболист на "Фламенго" изуми на терена, но не с игра

В последните години свикнахме с едно - прическата е много важна за добрия футболист! Играчите на големите клубове диктуват правилата не само на терена, но и във фризьорските салони. Част от феновете искат да са като Кристиано Роналдо, други - да имат малко русо, като Неймар, по-смелите показват снимка на Пол Погба...

Но вече имаме нов фаворит, който ще изпоти и най-опитния коафьор! Футболистът на бразилския "Фламенго" Майкъл Ричард Делгадо де Оливейра се появи на терена за мача срещу "Сао Пауло" от четвъртфиналите за Купата на страната с цяла картина на тила си.

Вълк, който вие към пълната луната, придружен от прилепи и дори няколко дървета. Трябва да признаем, че изработката е доста прецизна!

24-годишният Де Оливейра не успя да помогне на своя тим, който загуби с 0:3 и отпадна от надпреварата. Но пък влезе в класациите за най-странна футболна прическа.

А там го чакат доста изненадващи примери.

Бразилският Роналдо игра само с бретон по време на световното първенство през 2002 г. И помогна на "Селесао" да спечели пета титла.

Синът на треньора на "Атлетико" Мадрид Диего Симеоне - Джовани, явно беше изгубил бас, за да се появи по този начин на тренировка.

Неймар също имаше период, в който не изглеждаше "модерно", а по-скоро нелепо.

Снимка: Getty Images

Джо Коул изпъкна през 2003 г. не само с ярко червен цвят, но и с... различна дължина.

Снимка: Getty Images