на живо

Върба: "Лудогорец" е в период на промени, но нещата ще си дойдат на мястото (ВИДЕО)

Това, че не побеждаваме, не се харесва на ръководството и на феновете, каза треньорът на шампионите

Върба: "Лудогорец" е в период на промени, но нещата ще си дойдат на мястото (ВИДЕО)

"Лудогорец" е в период на промени, но нещата ще си дойдат на мястото, заяви треньорът на шампионите Павел Върба при представянето на новото попълнение Ихинио Марин. Според наставника са се натрупали фактори, които водят до слабите резултати на тима в последните мачове.

"Орлите" са в серия от две загуби от началото на новия сезон. Те отстъпиха с 0:1 на "Локомотив" Пловдив в мача за Суперкупата на България, след което паднаха с 1:3 от "Ботев" Враца в първия кръг на първенството. 

"Това, че не побеждаваме, не се харесва на ръководството, на феновете. В "Лудогорец" са свикнали да печелят постоянно мачове. Отборът влиза в период на промени. Отделно от това, коронавирусът нанесе проблеми от всяко естество в клуба. Правим трансфери, идват нови играчи. Когато бъдем комплектни, бъдем здрави, нещата ще си дойдат на мястото", каза Павел Върба.

"Трябва да победим "Славия". Обстановката е нервна и ако не вземем трите точки, няма да е добре за нас. Талеб Тауата имаше проблем след вчерашната тренировка. Кешерю и Жоржиньо няма да играят, защото са в карантина. Ако те са отрицателни днес – ще започнат тренировки. Вандерсон и Пламен Илиев са с тежки контузии. Резултатите не са такива, каквито трябва да бъдат. Във фаза атака имаме проблеми, това е ясно за всички. Не знам да има напрежение в съблекалнята. Казахме си някои неща, но чак напрежение няма. Предстоят ни срещи със "Славия" и "Будучност - ще опитаме да ги спечелим и двете. Ако не успеем – след това всичко е възможно", добави треньорът.