на живо

Варди остава в Лестър!

Подписва нов 4 годишен договор с "лисиците"

Джейми Варди остава в Лестър! Нападателят на английския национален отбор ще играе под ръководството на Клаудио Раниери и през следващия сезон, след като отказа предложението на Арсен Венгер и Арсенал. 

Условията по новия 4 годишен контракт са договорени, а самият договор ще бъде подписан веднага след приключването на Евро 2016. След като стана ясно, че Варди остава, от Лестър нямат намерение да преустановят интереса си към тарана на Уотфорд Трой Дийни.  

"Стършелите" вече отказаха 2 оферти от "лисиците" за Дийни, но последната отправена, на стойност 25 млн. паунда се очаква да бъде приета. От Лестър потвърдиха официално оставането на Варди със съобщение гласящо:

"Лестър Сити и представителите на Джейми Варди се споразумяха днес за удължаването на договора на английския национал за още 4 години. И двете страни се надяват, че с това съобщение ще спрат спекулациите относно бъдещето на играча."

"Джейми ще се фокусира върху представянето си с Англия на европейското първенство във Франция. Няма да има повече коментари нито от страна на клуба, нито от футболиста, докато не завърши турнира