на живо

Върджил Мисиджан: Разочароващо е, че не победихме (ВИДЕО)

Ще работим здраво, за да стигнем далеч в Лига Европа, каза голмайсторът на "Лудогорец"

Върджил Мисиджан: Разочароващо е, че не победихме (ВИДЕО)

Върджил Мисиджан заяви, че футболистите на "Лудогорец" са разочаровани, че не са постигнали победа срещу френския шампион "Пари Сен Жермен", но въпреки това всички в щаба на "орлите" са доволни, че ще продължат участието си в европейските турнири след Нова година.

"Лудогорец" и парижани завършиха 2:2 в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Българският тим водеше с 2:1 на "Парк де Пренс" до последната минута на срещата, когато Анхел Ди Мария изравни. Именно Мисиджан откри резултата в 15-та минута, Кавани изравни в 61-та, а Вандерсон върна предимството на разградчани в 69-та.

При този резултат българския шампион се класира на трето място в групата си, което му осигурява мачове в елиминационната фаза на Лига Европа през пролетта на 2017 г.

"Разочароващо е, че не победихме, защото дойдохме тук за това. Съжалявам, че не успяхме да вземем трите точки, но важното е, че ще играем в Лига Европа. Надявам се да продължим колкото се може по-напред в турнира. Ще работим здраво за това", заяви Мисиджан минути след последния съдийски сигнал.