на живо

Възелът се разплита: Трудна задача за "Арсенал", "Лестър" и "Аякс"

Гледайте най-интересните мачове от Лига Европа в каналите на bTV Media Group

Време е за елиминации! Истински! За мачове, след които няма връщане назад!

Половината от отборите в Лига Европа ще стегнат багажа си още днес, а най-интересните футболни срещи по традиция може да гледате пряко в каналите на bTV Media Group.

Началото на вторите мачове от 1/16-финалите във втория по сила турнир в Европа е в 19:40 ч. 

Снимка: Reuters

По bTV Action феновете на "Арсенал" ще могат да стискат палци за своите любимци, които ще са домакини на "Бенфика" в... Гърция. Заради мерките за превенция на разпространението на коронавируса, "артилеристите" ще посрещнат своя португалски съперник на стадиона на "Олимпиакос".

Снимка: Reuters

Мачът ще бъде оспорван със сигурност! Първата среща завърши 1:1, като футболистите на Микел Артета не впечатлиха. Португалските "орли" мечтаят отново да отстранят именития си съперник, както направиха през 1991 г., за да си осигурят участие в групите на турнира за Купата на европейските шампиони. Кой ще продължи напред? Отговорът в 19:40 ч. пряко по bTV Action.

Снимка: Reuters

В същото време по RING предстои друг тежък футболен сблъсък. "Аякс" приема лидера във френската Лига 1 "Лил". В първата среща нидерландският гранд победи с 2:1 и в редиците му властва известно спокойствие. То обаче може да изиграе лоша шега да домакините. През 2019 г. "Лил" допусна 5 гола във вратата си срещу този съперник. Сега е време за реванш.

В 22:00 ч. ни предстоят още два мача.

Снимка: Reuters

По bTV Action "Лестър" трябва да се отърси от нулевия шок срещу "Славия" Прага в първия мач. Никой не очакваше, че "лисиците" ще имат проблеми срещу чешкия си съперник. Но ето, че реваншът ще ни предостави възможност да научим кой от двата тима ще продължи към осминафиналите.

Снимка: Lap.bg

По RING очакваме още много голове от бившия отбор на Димитър Бербатов "Байер" Леверкузен. "Аспирините" приемат "Йънг бойс", след като в първия мач загубиха с 3:4. 

На платформата VOYO.BG ще може да гледате още мачове.

От 19:55 ч. са:

"Хофенхайм" – "Молде" (3:3 в първия мач)
"Виляреал" – "Залцбург" (2:0 в първия мач)
"Рейнджърс" – "Антверпен" (4:3 в първия мач)

От 22:00 ч. са:

ПСВ Айндховен – "Олимпиакос" (2:4 в първия мач)
"Рома" – "Брага" (2:0 в първия мач)
"Брюж" – "Динамо" Киев (1:1 в първия мач)                      

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на efbet.com

Тагове:

Лига Европа