на живо

Важните изпити в Лига Европа започват от днес

"Юнайтед", "Аякс", "Байер" и "Еспаньол" в каналите на bTV Media Group

Reuters

Мачовете в европейските клубни турнири са в разгара си! И е време, след две вечери с Шампионска лига, да обърнем поглед към втория по сила турнир на Стария континент - Лига Европа. А там важните мачове за 36-е отбора предстоят!

Каналите на bTV Media Group ще ви направят съпричастни на 4 срещи на най-силните тимове в надпреварата. 

"Брюж" - "Манчестър Юнайтед", пряко по bTV Action от 19:55 ч.

"Червените дяволи" заминават за Белгия в опит да удължат приятните емоции на феновете си след победата с 2:0 над "Челси" във Висшата лига. Положението у дома на Оле Гунар Солскяер и играчите му хич не е "розово", но в Лига Европа този сезон се справят стабилно (с изключение на загубата от "Астана). 

Снимка: Reuters

В "Брюж" от своя страна са спокойни. Тимът е лидер в Белгия с 9 точки преднина пред втория. За това не е изненада, ако силите на Филип Клемент и момчетата му се насочат към доброто представяне в Европа.

"Хетафе" - "Аякс", пряко по RING от 19:55 ч.

Амбициозният тим на "Аякс" трябваше да се раздели по болезнен начин с Шампионската лига и да се примири с участието в Лига Европа. Това не означава, че холандският тим няма да преследва настървено победите и в тази надпревара. 

Снимка: Reuters

"Хетафе" не е тим, който трябва да се подценява! Особено през настоящия сезон, когато се справя успешно с конкуренцията в Примера дивисион и е на трето място в класирането. За това очакваме атрактивен футбол.

"Байер" Леверкузен - "Порто", пряко по bTV Action от 22:00 ч.

"Аспирините" трябва да показват добра игра на много фронтове - в Лига Европа, в турнира за Купата на Германия и в Бундеслигата. Гостите от Португалия обаче спечелиха с 3:2 последното дерби с "Бенфика" в местното си първенство и ще излязат на терена с не по-малко самочувствие за сблъсъка си от Лига Европа.

Снимка: Reuters

"Уулвърхемптън" - "Еспаньол", пряко по RING от 22:00 ч.

В бърлогата на "вълците" никога не е приятно. На футболно гостуване в Англия - също. "Уулвс" бяха стабилни в груповата фаза, но е време да го покажат и в елиминациите. На "Еспаньол" не им остава нищо друго, освен да победят, предвид последното им място в испанското първенство.

Снимка: Reuters

В 19:55 ч. на платформата VOYO.BG ще може да гледате срещите:
"Клуж" - "Севиля"
"Копенхаген" - "Селтик"
"Спортинг" Лисабон - "Истанбул Башакшехир"

От 22:00 ч. на същия адрес са мачовете:
"Рейнджърс" - "Брага"
"Рома" - "Гент"
"Волфсбург" - "Малмьо"

Тагове:

Лига Европа