на живо

Възкръсналият Пол Гаскойн (СНИМКИ)

Риболов и голф върнаха лошото момче към втори живот

Twitter

Пол Гаскойн е символ на скандала, на провалената блестяща кариера, на несправянето със славата...

Звучи като нормално начало на статия на тази тематика. Сега забравете образа на алкохолизирания, полугол и поставен под влиянието на разнообразни опиати легендарен играч!

Газа вече е друг, нов човек. В кръвта му не тече алкохол, няма наркотици, а само жажда за живот. Може би същата онази, която го направи един от най-обичаните футболисти, а след това го срина до дъното.

Днес обаче пътят изглежда друг. Любимият на поколения Пол не търси смисъл в алкохола, а в далеч по-безопасни неща. Най-много да се закачи с кукичка или да се удари със стик. Защото именно риболовът и голфът държат Гаскойн далеч от проблемите. 

В официалния си профил в Туитър Газа не спира да качва снимки, на които изглежда щастлив и доволен от живота си. Видимо е възвърнал физическата си форма, а на последователите си споделя как върви възстановяването му след проблемите.

Преди 2 години легендарният английски футболист бе приет по спешност в болница след няколко дни алкохолен запой в дома си, където едва не си строши главата.

Днес нещата изглеждат светли, позитивни и карат футболните любители да се надяват, че легендарните купони на Гаскойн ще останат само спомен, а той... ще улови златната рибка на постоянството.