на живо

Възмутеният Венци Стефанов: На феновете на "Левски" им липсват първите 7 години (ВИДЕО)

"Скандиранията им са гадни и отвратителни", заяви президентът на "Славия"

Възмутеният Венци Стефанов: На феновете на "Левски" им липсват първите 7 години (ВИДЕО)

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов изрази острото си недоволство от скандиранията на феновете на "Левски" по време на срещата между двата отбора от Първа професионална лига. Двубоят завърши 1:1, а името на Стефанов бе често споменавано от агитката в сектор "Б".

"По молба на Даниел Боримиров, защото сме нормални хора, се съгласих да почетем паметта на техния фен. За сметка на това получих псувни и обиди по адрес на майка ми и по мой адрес. Това е най-долното нещо, което може да се случи. Това е гадно, отвратително. Но нека да си остане за тяхното възпитание. Аз казвам това, което мисля. Какво казват феновете на "Левски" и ЦСКА не ме интересува. Чувате ли какво скандират? Какво да отговориш на такива хора. Тя простотията бъка. Можеш да кажеш нещо на човек, който има нещо в главата. На такива пропити от наркотици и простотия хора, няма какво да отговориш. Обяснявам си го на липсата на първите 7 години на тези хора", каза Стефанов след мача.

"Ако "Левски" беше победил, щяха да са доста по-тихи и кротки. Сега не им изнася това нещо. По-добре да говорим за футбол, отколкото за простотията на тези хора. Това е краят на всичко. Трябва да има полиция и такива фенове да не бъдат допускани до стадиона. Вие ще заведете ли детето си на мач, след като има такива изстъпления", добави той.