на живо

Вдигаме градусите в Лига Европа

Тази вечер ще ви покажем мачовете на фаворитите

Getty Images

Груповата фаза в Лига Европа се разполовява тази вечер с мачовете от третия кръг на турнира. Каналите на bTV Media Group ще ви покажат на живо срещите на част от големите фаворити за трофея - "Арсенал", "Милан", "Спортинг" Лисабон и "Олимпик" Марсилия. Освен това ще можете да наблюдавате изявите на капитана на националния отбор Ивелин Попов с екипа на "Спартак" Москва.

Футболният маратон започва в 19:55 ч. с дербито "Спортинг" Лисабон - "Арсенал" по bTV Action. Мачът до голяма степен ще наклони везните в полза на единия от двата тима, защото до момента те са по 6 точки и делят първата позиция.

Снимка: Getty Images

По същото време по RING е "Милан" - "Бетис". И в този случай двата отбора се изправят в директен сблъсък за първото място в групата, тъй като "росонерите" са с 6 точки, а испанците с 4.

В късните срещи от 22 ч. "Олимпик" Марсилия приема "Лацио" на "Велодром", пряко по bTV Action. Срещата е с голямо значение за домакините, които имат само една точка от два мача, а загубата може да бъде фатална.

Снимка: Getty Images

По RING Стивън Джерард и "Ренджърс" са домакините на "Спартак" Москва с Ивелин Попов в състава си. Шотландският гранд е с 4 точки до момента, докато руснаците имат само едно равенство и заемат последната позиция в групата.

Всички останали срещи от кръга ще бъдат излъчени на Voyo.bg.