на живо

Вдовицата на Астори в прегръдките на Коларов

Футболистът на "Интер" се слави с бурния си личен живот

През 2018 г. футболният свят беше потресен от новината за смъртта на футболиста на "Фиорентина" Давиде Астори. Той почина внезапно на 31 години, покосен от сърдечен проблем. 

След себе си Астори остави в скръб не само феновете, но и най-близките си. Милиони сълзи изплака неговата любима Франческа Фиорети, която трябваше да се грижи сама за двегодишната им дъщеря Витория.

Годините минават, а животът притъпява болката. Така че днес красивата брюнетка отново се радва на любовта. При това на тази на друг футболист - Александър Коларов от "Интер". 

Двамата бяnа изловени от папараци в Италия, докато се разделяха на гарата в Милано. Местните издания съобщават, че Франческа се е качила във влака, а преди това дълго време двойката си е разменяла прегръдки и целувки.

Новата любов не отмива скръбта на красавицата по покойния футболист. Тя често публикува снимки от щастливото им минало. С Коларов все още няма кадри в профилите ѝ.

Самият футболист на "Интер" е сочен за изявен плейбой. 35-годишният сърбин прекрати брака си с Весна, с която бяха заедно 12 години. В 8 от тях той е имал любовница - дизайнерката Кристина Миячевич. Футболистът има две деца от бившата си съпруга и едно от другата жена. Весна обаче реши да прости тази забежка.

Край на брака им сложи друга връзка на Коларов - с италианката Кристина Бучино. 

35-годишният футболист е играл в "Лацио", "Рома" и "Манчестър Сити". През септември 2020 г. той премина в "Интер".

Дали новата любов ще се отрази и на формата му на терена? Ще стане ясно в реванша от полуфиналите в турнира за Купата на Италия срещу "Ювентус". "Интер" загуби първия мач с 1:2. Вторият е на 9 февруари от 21:45 ч. и ще бъде излъчен пряко по RING.