на живо

Вече има дата за втория епизод на Уайлдър - Фюри

Дългоочакваният реванш ще се проведе през февруари 2020 г.

Вече има дата за дългоочаквания реванш между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Зрелището в тежката категория на професионалния бокс е насрочено за 22 февруари 2020 г. в MGM Grand Arena в Лас Вегас. Двамата промотират активно битката - втора помежду им, след като предишният сблъсък завърши с противоречиво равенство.

"Време е! На 22 февруари в Лас Вегас може да гледате как нокаутирам Дионтей Уайлдър, или по-познат като "The Big Dosser" ("Големия провал"), написа Фюри в социалните мрежи.

Уайлдър също се закани на британския си съперник: "След 22-и февруари вече няма да има неотговорени въпроси. Ще завърша това, което започнах, и този път Фюри няма да стане от пода толкова бързо, колкото го направи преди година. Доказал съм се многократно и ще го сторя отново през февруари", бяха думите на Бронзовия бомбардировач.

Любопитното е, че на 22 февруари ще бъде заложен още един пояс - този на Ring Magazine, който бе притежание на Фюри. В момента той е свободен и ще отиде при победителя в Лас Вегас.

Първият дуел между Уайлдър и Фюри се състоя на 1 декември 2018 г., като завърши с поделени съдийски гласове. Тогава мачът бе определен за най-велик през XXI век. В него Уайлдър свали Фюри на два пъти, но британецът се изправяше. Циганския крал обаче бе по-добрият, което накара съдиите да отсъдят равенство.

Очаква се победителят от реванша на 22 февруари да се изправи срещу Антъни Джошуа в края на 2020 г., а двубоят да превърне един от двамата в абсолютен властелин на тежката категория.

Преди това Джошуа трябва да защити една от титлите си срещу Кубрат Пулев или Олександър Усик.

Тагове: