на живо

Великден с българските шампиони

Родните спортисти с послания в социалните мрежи

Instagram

Този Великден е по-различен и докъде по-самотен. Извънредните мерки срещу разпространението на коронавируса ни принуждават да си стоим вкъщи и по възможност да ограничаваме контактите си. Но това не означава, че не трябва да празнуваме.

Прекрасната Ивет Лалова, например, отбеляза Великден в "Инстаграм" със симпатични снимки на яйца и един скоклив заек.

Александра Жекова призова да бъдем силни в тези трудни дни: "Нека бъдем силни, но чисти в помислите и делата си! Бъдете здрави, обичани, уважавани, успешни и добри, и нека домът на семействата ви е изпълнен с радост и благоденствие! Честито Воскресение Христово!", написа тя до една слънчева своя снимка.

Звездата на мъжкия ни волейбол Цветан Соколов е щастлив, че може да празнува Великден със семейството си. След прибирането си от Русия диагоналът трябваше да изкара 14-дневна карантина преди да се събере с любимите си хора.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Христос Воскресе ! Нека бъдем здрави и да вярваме, че скоро всичко ще бъде наред

Публикация, споделена от Tsvetan Sokolov (@tsvetan_sokolov) на

"Христос Воскресе ! Нека бъдем здрави и да вярваме, че скоро всичко ще бъде наред", написа Соколов в "Инстаграм".

Боксьорът Кубрат Пулев отново се отличи с емоционален призив: " ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички хора, религии и етноси! Защото всеки ден е Великден за тези, които живеят в любов. Всеки ден е празник за интелигентните хора, които осъзнават, че всичко е любов, не пари! Че всичко е временно и всички ние сме тук, за да живеем, мечтаем и постигаме всичко с вяра.

НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО", гласи съобщението на Кобрата във "Фейсбук".

А сестрите Габриела и Стефани Стоеви празнуват Великден с най-добрия си приятел - кучето Бък.

bTV призовава: останете си вкъщи!