на живо

Венцеслав Стефанов: Само един съдия ми е искал пари (ВИДЕО)

Някой е подвел премиера, убеден е президентът на "Славия"

Lap.bg

Само един съдия ми е искал пари през годините, обяви президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов след равенството 1:1 с "Локомотив" Пловдив. Той отрече да знае за натиск от футболните шефове към реферите. 

"Славия" никога не е упражнявал натиск. Винаги съм казвал нещата в прав текст. Преди много години излязох и казах за един съдия, който дойде при мен и искаше пари. Той се казваше Момчил Райков. Много пъти съм повтарял, че българските съдии могат да свирят много добре. Кабаков свири на световно. Преди това имахме Антон Генов и Наско Узунов. Сами правим така, че обезличаваме съдиите. Непрекъснато те са виновни. Главните виновници са тези на терена и тези, които им дават да ядат бял хляб", подчерта Стефанов.

Той коментира и акцията на ГДБОП срещу съдиите по подозрения в корупция. "Някой по някакъв начин е подвел премиера. Премиерът иска да има справедливост и може би затова е накарал ГДБОП да има разследване. Всеки е невинен до доказване на противното. Ако това нещо се докаже, нека го изкажат публично".

Тагове: