на живо

Венцеслав Стефанов: Може би съм зле със слуха (ВИДЕО)

Собственикът на "Славия" чул само едно предложение от Наско Сираков, а не сто

Венцеслав Стефанов: Може би съм зле със слуха (ВИДЕО)

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов изрази учудване от изказването на Наско Сираков, че направил 100 предложения докато бил в Изпълкома към БФС, но всички те били отхвърлени. 

“Откакто аз съм в този изпълком, едно единствено предложение даде той - за младите футболисти. Беше прието и след това отменено. Аз друго не съм чул, кога са били тия 100 не знам. Може би не съм добре със слуха. Новият изпълком може само да се старае да помага. Що се отнася до поведението на Любо Пенев - търсете причината в първите седем години. Много хора са губили избори за държавни глави, нали знаете - “език мой, враг мой””, каза Стефанов след конгреса на Футболния съюз.

"Трябва управляващите, държавата, да обърнат много сериозно внимание на спорта. Не трябва да се обръща такова само на футбола, ами на всички, които искат да спортуват. Министър Кралев да не е Дейвид Копърфийлд? На господин Кралев трябва да му отпуснат бюджет, за да направи нещо."

"Да са живи и здрави българските футболисти. Дай Боже да имаме повече късмет - футболните клубове и държавата", завърши президентът на "Славия".

Тагове:

@