на живо

Венци Стефанов: Бербатов е самовлюбен, говори само с пажовете си (ВИДЕО)

Словесната престрелка между боса на "Славия" и бившия нападател продължава

Венци Стефанов: Бербатов е самовлюбен, говори само с пажовете си (ВИДЕО)

Словесната престрелка между Димитър Бербатов и президента на "Славия" Венцеслав Стефанов продължава. След загубата на "белите" от ЦСКА с 0:1 при подновяването на Първа лига, босът бе запитан за коментара на бившия нападател на "Манчестър Юнайтед", който за пореден път го нападна заради начина, по който се управлява родният футбол.

Стефанов подходи с насмешка на въпросите на bTV: "Какъв проблем може да бъде? Един самовлюбен човек. Като иска да се кандидатира сам, има си конгрес. Той в Търново говори само с пажовете си. С някой от вас говорил ли е?", започна той, а после добави: "Мен навсякъде по света ме питат за Стоичков, никога не са ме питали за Бербатов. Когато Митко Бербатов каза "да го д*хате, аз не искам да играя за България", това какъв маркетинг беше? Това е антимаркетинг за България. Григор Димитров е друга бира. Той може да говори с хората.", добави Стефанов.

Снимка: БГНЕС

Преди ден Бербатов написа в коментарната си колонка на своя сайт, че Стефанов се страхува и не иска да пусне кокала.

"Изявите му (на Стефанов) показват колко е объркано всичко в някои сфери на живота. И колко страх има, ако аз или други хора тръгнат да влизат в управлението на футбола ни. Защото аз символизирам промяната, а тя не се иска и не се търси от определени хора. И нормално, Венци мина 70 години и няма място в следващия Изпълнителен комитет", пише Бербатов.

"Но всъщност мисълта да пусне кокала го ужасява. Лошото е, че от изявленията му, когато говори за други хора, толкова често се чува откровен расизъм, дискриминация, лъжи, че се чудя как му дават поле за изява? Да вярваш на думата на този човек, е все едно да вярваш на Бърнард Мейдоф. Аз казах "майната ви" точно на такива хора от управлението на футбола, които не уважават успехите на другите, хора, за които злобата и интригите са ежедневно занимание", добавя голмайстор номер 1 в историята на националния отбор по футбол.