на живо

Венци Стефанов: Не играе ли тоягата - няма да се оправим! (ВИДЕО)

"Докато полицията не си влезе в ролята, дотогава ще е така"

Венци Стефанов: Не играе ли тоягата - няма да се оправим! (ВИДЕО)

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов разкритикува органите на реда за реакцията им по време на грозните сцени в трибуните между феновете на "белите" и тези на "Локомотив" София. Според силния човек в "Славия" действията на полицията не са били навременни.

"Не искам да влизам в полемики. Приятел съм с Иван Василев (собственик на "Локомотив"). Тук не става въпрос дали Василев е можел или не. Първите седем години са важните, не Иван да е пъдарин и да ходи при тях. Докато полицията не си влезе в ролята, дотогава ще е така. Това е нарушение на обществения ред."

"Нито БФС, нито президентите на клубовете могат да решат тези неща. Не играе ли тоягата – няма да се оправим. Почти никаква реакция нямаше, накрая се събудиха. 10 минути имаше екшън", коментира босът на "Славия".

Снимка: Lap.bg

"Това е най-слабият ни мач от началото. Пак останахме с 10 души. Дали е бил прав съдията или не, не мога да твърдя, но грозни сцени. Не беше провокирано от нашите фенове. Ние не искаме по този начин да се развиват двубоите", каза още Стефанов.