на живо

Венци Стефанов: Ще се върнем в "Овча Купел", когато Кирил Домусчиев реши (ВИДЕО)

Всичко е в интерес на един човек и се прави заради него, твърди босът на "Славия"

bTV

Собственикът на „Славия” Венцеслав Стефанов остана доволен от победата с 2:1 над "Черно море", като заяви, че "белите" са се борили докрай. Освен това той коментира изискванията на БФС и уточни, че тимът му ще се завърне на собствения си стадион, когато Кирил Домусчиев разреши. 

„Ще се завърнем в "Овча Купел", когато реши Кирил Домусчиев, той решава. Всичко е в интерес на един човек и се прави заради него. Публиката на "Славия" се измъчва, за да е угодно на някой. Играе се в Каварна, Куртово Конаре само и само да се угоди на един човек. "Лудогорец" може би трябва да се преселят в друга държава, да играят на хубави терени. Паднаха в Копенхаген, защото не играят на хубави терени в България", каза Стефанов.

В типично свой стил, босът отговори на нападките на изпълнителния директор на "орлите" Ангел Петричев: „Не познавам изпълнителния директор на "Лудогорец", видях един с по-сини венци, висок и черен. Ако е той – не е страхлив, но не знае какво приказва. Не може да говори за мен без да ме познава. За такива като него или хубаво или нищо. Нито ми е на годините, нито на стажа във футбола.”

Той засегна и темата за случващото се в последните дни в "Левски": "Аз нито съм НАП, нито Майка Тереза да се притеснявам за другите грандове. В последните две години и трите софийски гранда отидоха в канала. Не можеш само да надуваш гайдата, да харчиш пари и накрая нищо", допълни той.