на живо

Ветераните на ЦСКА се събраха на "Армията" (ВИДЕО)

На традиционната среща присъстваха някои от най-големите легенди на клуба

Ветераните на ЦСКА се събраха на стадион "Българска армия" на традиционната среща по случай коледно-новогодишните празници, съобщиха от клуба.

На празненството присъстваха някои от най-големите легенди на клуба, а дългогодишният директор на Музея на спортната слава Александър Манов и почетният президент Димитър Пенев приветстваха ветераните и пожелаха през новата 2018 година освен 70-та годишнина, ЦСКА да празнува и след спечелването на титлата и Купата на Бългрия.

Знаменитите личности коментираха помежду си, че са изключително доволни от прогреса на отбора, добрата игра и резултатите, които постига тимът до момента през сезона и са обнадеждени, че ЦСКА се развива правилно и скоро ще бъде на върха - там, където му е мястото, пише клубният сайт на "червените".

В ресторант "Армията" имаше изненада за някои от ветераните - масите в заведението са покрити със специално фолио със снимки на част от легендите на тима.

На сбирката присъстваха и спортният директор и легенда на ЦСКА Пламен Марков, изпълнителният директор на клуба Трифон Попов и главният мениджър Стойчо Стоилов, които поздравиха ветераните и за пореден път им благодариха, че са се борили през годините, за да прославят клуба не само в страната, но и в цял свят.

Тагове: