на живо

Везенков преподписа с "Олимпиакос"

Баскетболната звезда се обвърза с гръцкия гранд до 2024 г.

Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, поднови договора си с "Олимпиакос". Тежкото крилото се обвърза с гръцкия гранд до 2024 г. Везенков сложил подписа си след среща с шефовете на клуба от Пирея - Панайотис и Георгиос Ангелопулос.

Везенков играе за "Олимпиакос" от 2018 г. Миналият сезон бе най-силен за него с бяло-червения екип - средно по 11.5 точки на мач, дошли след отлични изяви в Евролигата.

"Удължаването на сътрудничеството ми с "Олимпиакос" с още три години ме изпълва с радост и чувство за отговорност. Искам да благодаря на президентите Йоргос и Панайотис Ангелопулос за доверието и подкрепата, които ми оказват, както и на моите треньори, моите съотборници и всички хора от екипа за отличното сътрудничество в тази "семейна" атмосфера. Искам също да благодаря на семейството ми, което стои до мен през всичките тези години в лесните и трудните моменти."

"Целта на всички нас е да видим "Олимпиакос" там, където заслужава, и да доставим радост на нашите фенове. Само с упорита работа ще успеем. Надявам се да сме здрави и да имаме един вълнуващ сезон.", написа Везенков в социалната мрежа "Инстаграм".