на живо

Вицепрезидентът на БФС упрекна Дерменджиев за избора на титуляри

Според Фурнаджиев Йомов, Десподов и Янков е трябвало да играят от първата минута

Lap.bg

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев упрекна селекционера Георги Дерменджиев за решението му да остави Георги Йомов, Кирил Десподов и Доминик Янков на резервната скамейка срещу Унгария.

Йомов се появи в игра на мястото на контузилия се Галин Иванов в средата на първото полувреме, и вкара единствения гол за "лъвовете" при загубата с 1:3.

"Явно на този отбор му трябва още време да израсне, но имаме нелоши млади футболисти. За съжаление обаче треньорският щаб ги пусна като резерви. Тази загуба не е само заради липса на късмет. Според мен Янков, Йомов и Десподов трябваше да започнат като титуляри. Видя се какъв потенциал имат и дано го развием.", каза Фурнаджиев след края на мача на стадион "Васил Левски".

Той отказа да коментира думите на Емил Костадинов относно доверието към националния селекционер. "Каквото имах - казах го", добави Фурнаджиев.

По-рано в интервю Костадинов заяви по отношение на Дерменджиев: "Сега не е моментът да говорим. Ще преспим и утре ще мислим".