на живо

Ерата "Вилаш-Боаш" в "Олимпик" Марсилия започва с домакинство на "Реймс"

Гледайте "Олимпик" Марсилия - "Реймс" от 18:30 ч. по RING

Twitter

Новият треньор на "Олимпик" Марсилия Андре Вилаш-Боаш ще вкуси за първи път от "Лигата на талантите" днес. Френският гранд приема "Реймс" у дома на "Велодром" в първия си мач от новия сезон в Лига 1. Срещата е от 18:30 ч. и ще бъде излъчена на живо по RING.

Вилаш-Боаш има намерението да върне усмивките на марсилци след турбулентния минал сезон. Позитивният ефект на 41-годишния треньор вече се забелязва. Тимът се представи добре в лятното си турне на американска земя и въпреки че отстъпи с 0:1 от "Наполи" феновете могат да бъдат доволни.

Португалският специалист взе в първия отбор няколко момчета от академията. Междувременно Марио Балотели ще си търси късметa другаде, а Вилаш-Боаш се оглежда за нови опции в нападение. Сред тях е новата роля в атака на Димитри Пайе. Вероятно именно той ще поведе нападението на домакините срещу "Реймс", а новото попълнение Дарио Бенедето се очаква да дебютира следващата седмица.

Отборът на "Реймс", който завърши на осмо място при завръщането си в елита миналия сезон, направи силна подготовка и не загуби нито една контрола.

В неделя по RING ще бъдат излъчени още три срещи от първия кръг в Лига 1. От 16:00 ч. "Лил" приема "Нант", от 18:00 ч. съперникът на "Локомотив" Пловдив в Лига Европа - "Страсбург", е домакин на "Метц", а от 22 ч. шампионът ПСЖ открива кампанията у дома срещу "Ним".