на живо

Винъс Уилямс припадна по плочките на Григор (ВИДЕО)

Българският тенисист показа резултата от тежките тренировки

Жените си припадат по българския тенисист Григор Димитров! Буквално!

Както неговите фенки, които следят всяко движение на корта и публикация в социалните мрежи, така и колежките му. Тук включваме и бившата номер 1 в света и носителка на 7 титли от Големия шлем - Винъс Уилямс.

Двамата си направиха видеочат, в който сестрата на Серина показваше как може да поддържаме форма вкъщи, докато спазваме правилата за социална изолация в условия на пандемия от коронавирус. Григор също се включи в тренировките с ценни съвети и... нагледен пример какво става, ако тренираш усилено, дори да няма мачове.

"Ще ни покажеш какви резултати трябва да очакваме, ако правим упражненията?", подкани го 39-годишната Винъс.

Димитров първоначално се посвени и опита да се измъкне с оправданието, че не е в най-добрата с форма, но след това вдигна тениската, за са представи перфектно оформените си коремни мускули!

А госпожа Уилямс просто... припадна!

Пред интернет потребителите Григор разкри как протичат тренировките му, докато е изолиран в Калифорния, където го завари и новината, че тенис турнири няма да има поне до средата на лятото.

"Доста бягам напоследък. Правя го всеки път, когато излезем навън. Работя и за рамената, за укрепването им. Правя и упражнения за крака, поддържам ги активни. По принцип често пренебрегваме малките детайли, особено когато имаме турнири. Сега е моментът да им обърнем внимание", каза Димитров.

Наскоро той обяви, че ще дари респиратори на болницата в родния му град Хасково. А в социалните мрежи не спира да публикува кадри от тренировките си.

bTV призовава: останете си вкъщи!