на живо

Григор Димитров събра погледите на тренировка (ВИДЕО)

Видеото в официалния сайт на турнира в Акапулко е озаглавено "Не е за изпускане"

Григор Димитров тренира здраво в Акапулко, където трябва да защитава спечелената миналата година титла. Преди началото на надпреварата той призна, че това е била най- важната титла в кариерата му до момента и затова е амбициран пределно за нов успех.

През миналия сезон турнирът се пренесе от клей на твърди кортове и Димитров спечели дебютното му издание на тази настилка със страхотна серия от победи над Маринко Матошевич, Маркос Багдатис, Ернест Гулбис и Анди Мъри, която завърши с драматично 7-6(1) 3-6 7-6(5) над Кевин Андерсън на финала.

Първият му съперник тази година е 101-ият в света сърбин Филип Краинович.

Този път Григор пристигна в Акапулко заедно с любимата си Мария Шарапова, която ще се включи в турнира при жените."Разбира се, че аз ѝ препоръчах да дойде в Мексико - разкри най-добрият ни тенисист: "Винаги е добре плажът да е на метри от хотела ти, докато си на турнир. Мексиканските фенове са невероятни, едни от най-пламенните запалянковци, които съм срещал. Да излезеш на Централния корт и да усетиш тази страхотна подкрепа е уникално усещане и се надявам да не разочаровам никого с играта си".

На официалния сайт на турнира се появи видео с негова тренировка, която е озаглавена "Не е за изпускане". Наистина не е....