на живо

Звездите на Ливърпул отблизо (ВИДЕО)

Играчите на "червените" напуснаха хотела си, часове преди мача срещу Лудогорец

Звездите на Ливърпул отблизо (ВИДЕО)

Броени часове преди решителния двубой от втора група на Шампионска Лига между Лудогорец и Ливърпул, звездите на английския гранд напуснаха хотела си и се отправиха в неизвестна посока. Капитанът на "червените" Стивън Джерард и неговите съотборници най-вероятно ще направят опознавателна обиколка на столицата, разглеждайки забележителностите на града.

Не е изключено тимът на Брендън Роджърс да проведе и тонизираща тренировка, след като мениджърът отказа традиционното официално занимание на ст. "В. Левски", смятайки за ненужно опознаването на терена и съоръжението.

Около 20-30 привърженици на петкратния европейски шампион очакваха с нетърпение да видят своите любимци, след като не можаха да направят това вчера на Терминал 2 на летище София, където звездите на англичаните бяха изведени с автобус през специален изход. Единствено Коло Туре отдели внимание на феновете, но за кратък период от време.

Впечатление на екипа ни направи и липсата на строги мерки за сигурност, както при визитата на Реал Мадрид, когато периметърът около хотела на "кралския клуб" бе далеч по-голям.

Двубоят между Лудогорец и Ливърпул е тази вечер от 21:45. Ако студеното време ви спира да отидете на стадиона, то може да се насладите на страхотния мач по bTV Action, а коментарното студио започва в 21:00. Всичко интересно от мачовете тази вечер следете и на bTVnovinite.bg в Champions TV!