на живо

Владинова: Оценката ми е нормална, допуснах лека грешка (ВИДЕО)

Индивидуалните ни гимнастички се надяват да запазят второто място в отборното класиране

Lap.bg

Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика (индивидуално) Невяна Владинова заяви, че тя и съотборничките ѝ се надяват да запазят второто си място в отборното класиране на световното първенство в София. 

Тя коментира като "нормална" оценката си за изпълнението на съчетанието на бухалки:

"Оценката ми на бухалки не е странна. На мен ми се вижда нормална, допуснах лека грешка. Колкото и да не се забеляза, имаше я. Така че съм доволна от оценката. Можех да го изиграя, разбира се, по-добре, но съм доволна", започна Владинова.

"Щастлива съм. Мисля, че това бе едно от най-стабилните ми състезания за сезона. Надявам се на финалната права да се представя още по-добре".

"Всички се надяваме да запазим това второ място в отборното класиране. Пожелавам успех на Буба и Катя за утре и съм сигурна, че ще се представим възможно най-добре за отбора", сподели още Владинова.

Снимка: Lap.bg

Катрин Тасева коментира, че отборното класиране е най-важно на световното първенство в София. 

"Снощи не успях да се наспя добре. Това няма значение. Днес играх на сигурно за отбора и отборното класиране. Това е най-важно от това състезание. Надява се оценката да е достатъчна да се класирам на финал и да изпълня цялото си съчетание, както е поставено", каза Тасева.

Запитана за финалите на обръч и топка, грацията каза: „Мисля, че е нормално да имам някаква умора, но не е нормално да я показвам. Бях разочарована може би от оценката на обръч и може би заради това не успях да се концентрирам за топката“.