на живо

Владислав Стоянов: Надявам се в "Лудогорец" да се отърсят от напрежението

Срещата между "Лудогорец" и "Брага" може да гледате на живо по bTV Action от 19:45 ч.

Владислав Стоянов: Надявам се в "Лудогорец" да се отърсят от напрежението

Бившият дългогодишен вратар на "Лудогорец" Владислав Стоянов се надява футболистите на "орлите" да не изпитват напрежение по време на мача с "Брага" от третия кръг на Лига Европа. Срещата в Разград е от изключителна важност за домакините, тъй като те имат само 1 точка в актива си - от равенството с "Мидтиланд". В предишния кръг "Лудогорец" загуби от "Цървена звезда" у дома. 

"Предполагам, че се отразява. През миналата кампания, когато взех участие, беше доста неприятно, определено ни тежеше. Сега в отбора има доста нови момчета, които не са обременени психически. Лошото е, че след първите два мача днес победата е задължителна, ако искат да си запазят шансовете за продължаване в Лига Европа. Така че стискам палци да успеят да се отърсят от това напрежение и да покажат най-доброто от себе си", заяви Стоянов. 

Снимка: www.ludogorets.com

Той похвали тима, но не поиска да сравни представяно на сегашните футболисти с това на отбора, който игра в Шампионската лига преди години и от който вратарят беше част.

"Времената са по-различни. Футболът се промени. Не искам да давам сравнение между нашия отбор и сегашния. Феновете и специалистите мотат да дават оценки. И двата отбора са стойностни. За мен е трудно да направя сравнение", заяви бившият вратар.