на живо

Владо Николов си пожела Левски-ЦСКА в "Арена Армеец" (ВИДЕО)

Бившият капитан на националния отбор разкри датата за бенефиса си

bTV

Бившият капитан на националния отбор по волейбол и новоизбран треньор на младежкия тим – Владимир Николов разкри подробности около предстоящия мач на Левски срещу Нефтохимик. В качеството си на президент на „синия” клуб, Николов заяви, че всички приходи от продадените билети ще бъдат дарени на Фонда за лечение на деца в чужбина

Мачът между Левски и водачът във временното класиране на родното първенство – Нефтохимик ще се състои тази събота от 18 часа в най-голямата спортна зала в България – Арена Армеец. Николов изрази оптимизъм, че той ще се превърне в най-посетената среща от българското първенство. Той не скри и надеждите си за развитието на „сините” и вечния съперник – ЦСКА.

„Чух, че в ЦСКА за догодина ще имат по-сериозен бюджет и по-сериозен отбор. Надявам се ние да продължим да се развиваме, да си върнем момчетата от другите отбори и горещо се надявам още догодина да видим едни финали на първенството между Левски и ЦСКА”, каза бившият капитан на националния отбор.

Като треньор на младежкия национален отбор, Николов разкри, че за селекцията за предстоящото Европейско първенство в Пловдив, ще му помага селекционерът на мъжете Пламен Константинов.

„Селекцията ще бъде направена от Пламен Константинов. Първата причина и по-важната е идеята тези момчета да бъдат подготвени за националния отбор. Знам как работи Пламен, идеите ни за волейбола са доста сходни и с работата, която ще извършим през това лято, ще се намали шока от преминаването от младежките формации към мъжкия отбор. И втората причина е да се избегнат всякакви коментари за това, че съм президент на Левски и ще водя момчета”

Владо Николов съобщи, че кариерата му на активен волейболист ще продължи до май месец, а бенефисният му мач за националния отбор ще се състои на 8-ми май.