на живо

Владо Стоянов пред bTV: Чувствам се като малко дете (ВИДЕО)

Цялото интервю с вратаря гледайте в неделя в предаването "120 минути"

bTV

Вратарят на "Лудогорец" и националния отбор Владислав Стоянов се чувства като малко дете след тежката контузия, която го извади от игра за половин година. Това разкри самият той пред екипа на bTV.

"Доста хора са доста изненадани как приемам нещата. Но аз съм преминал през едно счупване на ръката, което беше също доста тежка контузия - около 4 месеца бях извън терените. Важното е да гледаш позитивно на нещата. Единственото, което можеш да направиш, е да работиш здраво и да се върнеш още по-силен.", сподели стражът.

В Разград Владо среща любовта на живота си - Венера Мичева. През 2015 семейството им се увеличи с още един член, след като стават родители на малката Виктория. 

"Справям се. Свикнах вече. Направих си график за деня - разделен: кога да оправя Вики, кога да оправя него. Естествено той може да чака, защото Вики не е толкова търпелива", разказа половинката на стража Венера.

"Тя в момента има 2 деца вкъщи. Едното доста подвижно, другото не толкова. Наистина много ми помага", добави с усмивка футболист номер 1 на България за 2014 г.

Въпреки че се сблъсква с най-тежката контузия в кариерата си, Стоянов е по-мотивиран отвсякога да се завърне на терена по възможно най-бързия начин. 

Цялото интервю с Владислав Стоянов гледайте в неделя в предаването "120 минути" по bTV.