на живо

Волейболна магия на живо и безплатно на btvnovinite.bg

Мачове от италианското първенство вече ще се излъчват и на нашия сайт

legavolley.it

Волейболът не е просто спорт! Той е страст, битка и емоция! Италианското първенство събира в себе си всичко това! Едни от най-силните отбори и едни от най-силните играчи застават от двете страни на мрежата, за да се борят за точки, геймове и победи!

Четирима българи продължават дългогодишната традиция в шампионата. След легендите Димитър Златанов, Любо Ганев, Пламен Константинов, Димо Тонев и още много, този сезон родните волейболисти също блестят в залите.

Матей Казийски носи екипа на "Верона", Цветан Соколов е основен диагонал на "Лубе Чивитанова", капитанът на националния отбор Виктор Йосифов е като стена в средата на мрежата за "Монца", а Тодор Скримов разнищва съперниците на "Вибо Валентия".

Преди няколко седмици най-интересното волейболно първенство се завърна в каналите на bTV Media Group. Всеки уикенд по RING и на Voyo.bg се излъчват на живо най-оспорваните мачове от шампионата.

Но за феновете на атрактивния спорт има още един подарък.

На сайта btvnovinite.bg всеки желаещ ще може да гледа безплатно и без регистрация още един двубой с българско участие от италианското първенство.

Стартът е днес от 19 ч. с мача на Цветан Соколов и "Лубе Чивитанова" срещу "Сора".