на живо

Време е за развръзка: Кой ще се класира предварително за осминафинал?

Каналите на bTV Media Group ще ви покажат пряко 4 мача от Шампионска лига, а останалите може да гледате пряко на Champions TV

uefa.com

Кръг преди края на груповата фаза на Шампионската лига, развръзката за три от фаворитите в турнира е близо, а каналите на bTV Media Group ще ви направят съпричастни към най-интересните мачове от вечерта, които ще решат съдбата на някои от участниците.

По традиция 4 срещи ще може да гледате пряко по bTV Action, RING и на VOYO.BG, а най-интересните моменти от останалите 4 ще може да гледате безплатно и без регистрация на Champion TV на сайта btvnovinite.bg и на bTV Radio.

"Рома" - "Челси", 21:00 ч., пряко по bTV Action

"Сините от Лондон" имат известен шанс още днес да си осигурят участие на осминафинал. Това обаче означава задължителна победа над "Рома" и загуба за един от преките им конкуренти - "Атлетико" Мадрид.

В последния си мач двата тима направиха зрелищно равенство 3:3, а този път успехът на "Стадио Олимпико" е важен и за двата тима. 

Снимка: Getty Images

"Римските вълци" със сигурност ще се уповават и на статистиката. В единствения мач помежду им в италианската столица, домакините са победители с 3:1. Той обаче е през далечната 2008 г. 

"Олимпиакос" - "Барселона", 21:00 ч., пряко по RING

Безгрешният отбор на "Барселона" е в Гърция, където ще опита да подпечата визите си за следващата фаза още тази вечер. Каталунците имат нужда само от победа, която изглежда резонна на фона на 3:1 срещу "Олимпиакос" в предишния мач.

Снимка: Getty Images

Гръцкият тим все още няма точка в актива си, но пък играчите със сигурност ще се опитат да зарадват емоционалните си привърженици. А каква по-добра изненада от победа на един от европейските грандове на собствена територия?

"Манчестър Юнайтед" - "Бенфика", 21:45 ч., пряко на VOYO.BG

Шампионите в Лига Европа са само на крачка от следващата фаза на най-силния европейски клубен турнир. С пълен актив от точки до момента, момчетата на Жозе Моуриньо се нуждаят от победа над португалския "Бенфика", за да тръпнат в очакване за жребия.

Снимка: Getty Images

Съперниците им нямат точка до момента и ще гонят едва втори гол в турнира на "Олд Трафорд".

"Селтик" - "Байерн" Мюнхен, 21:45 ч., пряко на VOYO.BG

След грешната стъпка срещу "Пари Сен Жермен" в началото на кампанията и смяната на Карло Анчелоти с Юп Хайнкес, баварците постигнаха две победи. Днес те се стремят към трета поредна, която ще им гарантира комфортно второ място. 

Снимка: Getty Images

"Селтик" обаче няма да се даде без бой и ще се опита да си върне за загубата с 1:3 в предния кръг.

Останалите 4 мача може да гледате пряко на платформата Champions TV на нашия сайт btvnovinite.bg безплатно и без регистрация. Както и да слушате на bTV Radio.