на живо

Време е за Шампионска лига ! (ВИДЕО)

Пътят на Барселона към финала в Берлин минава през Мюнхен

Време е за Шампионска лига !  (ВИДЕО)

В първият мач Барселона спечели домакинството си на стадион "Камп Ноу" с 3:0 и сега се счита за абсолютен фаворит за продължаване към финала в Берлин. Наставникът на Байерн Хосеп Гуардиола отново няма да разчита на ключови играчи като Франк Рибери, Ариен Робен и Давид Алаба.

„Имаме да наваксваме три гола срещу един от най-добрите отбори в Европа в последните 15 години, но нямаме право да се отказваме. Искал да вкараме ранен гол и контролираме играта. Определено нямаме проблеми в мотивацията”, категоричен бе треньорът на баварците Хосеп Гуардиола.

Байерн Мюнхен е в серия от четири поредни загуби, докато Барселона спечели последните си осем мача, а в седем от тях не допусна гол. Атаката на тима отново ще бъде водена от страховитото нападателно трио Меси - Суарес - Неймар.

„Трябва да сме спокойни и да уважаваме съперника, за да не ни изненада. Ако поведем ще е добре за нас. Байерн не е случаен отбор и не трябва да допускаме подценяване”, уверено заяви треньорът на Барселона Луис Енрике.

Срещата е от 21:45 часа и ще бъде излъчена пряко по БТВ Екшън. Мнението за двубоя на Лъчезар Танев и Мартин Петров очаквайте в коментарното студио, което стартира точно в 21:00 часа. Гост на водещият Йордан Георгиев ще бъде Антон Велков.