на живо

Всичко или нищо за Садио Мане и Сенегал

Гледайте днес четири мача от турнира на живо по RING и онлайн на Voyo.bg

Reuters

Купата на африканските нации ни е подготвила още четири интригуващи сблъсъка от последния кръг на груповата фаза. Въпросителните започнаха да изчезват, а със сърцата игра наглед по-скромни отбори се пребориха за класиране на 1/8-финалите и продължават да мечтаят.

Днешната ни програма започва в 19 ч. с мача Южна Африка - Мароко по RING. "Атласките лъвове" на Ерве Рьонар се класираха за директните елиминации след две победи в първите два мача и ще завършат на първо място в групата, ако не допуснат загуба от "Бафана Бафана".

Снимка: Reuters

Отборът на Южна Африка има 3 точки от два мача и се намира на първо място сред третите тимове в групите. Шансовете за 1/8-финалите се увеличиха след равенството между Гвинея-Бисау и Бенин. Ако не загуби от Мароко, "Бафана Бафана" ще си гарантира място в следващата фаза.

От 19 ч. на Voyo.bg ще бъде излъчен другият мач от четвърта група - Намибия срещу Кот д'Ивоар. Намибия се намира на последното място с две загуби, но ако покаже зъби и запише убедителна победа довечера може да размести класирането.

Снимка: Reuters

Два от фаворитите за трофея ще излязат на терена от 22 ч. По RING е срещата Кения - Сенегал, а на Voyo.bg - Танзания - Алжир. "Пустинните лисици" се класираха за 1/8-финалите след минимален успех с 1:0 над Сенегал. "Лъвовете от Теранга" са в тежко положение и трябва задължително да победят кенийците, за да продължат напред, тъй като и двата тима са с равен брой точки - по 3. Танзания няма никакви шансове за директните елиминации, тъй като е с нулев актив.