на живо

Второ поредно равенство за ЦСКА в първенството

"Пирин" Благоевград взе точка и на "армейците"

Lap.bg

ЦСКА регистрира второ поредно равенство в първенството на Първа лига, като днес приключи при нулево равенство с "Пирин". Така армейците имат 27 точки и изостават на 3 от шампиона "Лудогорец".

"Червените" имаха две възможности в първите 25 минути, като и в двата случая Фернандо Каранга не беше точен. След това при меле Каранга падна в наказателното поле, топката отиде у Кулма, чийто бомбен изстрел обаче се отби в тялото на защитник на гостите и напусна пределите на полето в корнер.

В 31-ата минута Енрике Рафаел пропусна най-чистата ситуация до момента, след като от 7-8 метра не успя да засече топката във вратата. Само след още 5 минути Енрике нахлу в наказателното поле и стреля, но Макенджиев спаси. Малко преди края на първото полувреме и Каранга от вратарското поле опита да се разпише, но стражът на гостите показа защо е викан и в националния отбор и демонстрира страхотен рефлекс.

Във 2-ата минута на второто полувреме отново Каранга пропусна, а след час игра Тиаго намери пролука в центъра на защитата, стигна до границата на наказателното поле и стреля, но топката премина в страни от гредата. Пропуските продължиха и след това, като последователно Дюлгеров с обратен фалц и Бодуров с глава не успяха да пратят топката във вратата.

Седем минути преди края дойде и поредният пропуск на Каранга,който от близо с глава след центриране от корнер прати топката в аут.

До края на мача "армейците" продължиха да търсят гола, а последната възможност се откри пред Станислав Манолев, чийто удар обаче мина встрани.

Тагове:

@