на живо

Втородивизионно предизвикателство за "Севиля" в Купата на краля

Гледайте мача с "Алмерия" на VOYO.BG от 22:00 ч.

Reuters

Турнирът за Купата на краля навлиза в сериозната си фаза. Отборите са в пълна мобилизация, тъй като до финала остават само няколко крачки. 

Първият четвъртфинал в тазгодишната надпревара ще се изиграе днес (2 февруари). Един срещу друг излизат "Алмерия" и "Севиля". Мачът е от 22:00 ч. и ще бъде излъчен пряко на платформата VOYO.BG.

"Червено-белите" са свикнали да прибират европейски трофеи в своята витрина. Все пак 6 триумфа в Лига Европа (и предшественика на турнира Купата на УЕФА) не са никак малко! 

Снимка: Reuters

Но у дома Купата на краля някак им се изплъзва. "Севиля" е печелил турнира само 5 пъти - за последно през 2010 г. А сега пред тима се отваря страхотна възможност, тъй като два от фаворитите - "Реал" Мадрид и "Атлетико" Мадрид, отпаднаха. Е, "Барселона" все още е тук, но сега каталунците не са на дневен ред.

"Алмерия" изглежда като непретенциозен съперник, който би се предал лесно. Само че опиянението да си толкова близо до трофей не е за подценяване! Тимът е едва за втори път в своята история на четвъртфинал и се надява да може да постигне нещо повече от това да е сред осемте претенденти. 

Снимка: Twitter

На осминафинал "Алмерия" отстрани "Осасуна" след доста напрегнат мач с мъгла, две продължения и дузпи.

Гледайте "Алмерия" - "Севиля", пряко на VOYO.BG от 22:00 ч. днес (2 февруари)!