на живо

Зад кулисите: Футболистите на "Реал" без мобилен обхват в съблекалнята (ВИДЕО)

Днес футболистите на двата тима ще стъпят за първи път на Олимпийския стадион в Киев

bTV

Футболистите на "Реал" Мадрид ще се върнат няколко години назад в развитието на технологиите по време на финала на Шампионската лига, който може да гледате пряко по bTV Action от 20:30 ч. на 26 май, тъй като...  няма да имат обхват в съблекалнята на стадион "Олимпийски" в Киев.

Това обаче не е вина на мобилните оператори в Украйна, а изрично изискване на треньорския щаб на клуба. Зинедин Зидан просто не иска звездите му да се разсейват преди важния мач, който може да им донесе четвърти трофей от Шампионската лига за последните 5 години!

Снимка: bTV

В своеобразния "офис" на "Ливърпул" преди финала, надеждите са, че доминацията на "белия балет" в европейските клубни турнири ще спре! 

Снимка: bTV

Ясни са вече и екипите, с които двата тима ще се изправят един срещу друг на стадиона в Киев. Бяло за "Реал" и червено за "Ливърпул".

Днес (25 май) двата тима ще излязат за първи тренировки на официалния терен на стадион "Олимпийски". Заниманието на "Ливърпул" стартира в 18:00 ч., а това на "Реал" - в 20:05 ч. И двете може да гледате пряко по RING.

Така те ще бъдат в най-добра форма за големия тест - финала на Шампионска лига, който може да гледате на 26 май от 20:30 ч. по bTV Action.