на живо

Зад сцената на „Лудогорец” – ПСЖ (ВИДЕО)

Нахлухме при звездите, показахме ви как се излъчва голям мач

Lap.bg

„Пари Сен Жермен” – един от най-интригуващите грандове. Футболисти, за които са платени общо 455 млн. евро. Емблематичен треньор като Унай Емери, спечелил рекордните три поредни титли в Лига Европа. Глобални имена като Единсон Кавани и Тиаго Силва.

Да, именно този клуб гостува на „Лудогорец” в Шампионската лига. За протокола ще остане победата му с 3:1 на „Васил Левски”, но какво са сухите факти пред емоциите и шанса да се докоснеш до някои от най-значимите фигури във футболната индустрия?

Целта пред екипа на bTV бе само една - да ви доближи максимално до магията. Нашите хора на терена, по трибуните и в коментарното студио работиха с професионализъм и страст, а статистиките сочат, че летвата бе вдигната още по-високо.

Техника за пряко излъчване в цял свят на стойност 30 млн. евро, над 18 километра кабели и 30 свръхмодерни камери не биха стрували нищо без отдадеността на онези, стоящи зад тях. Въведохме ви в света на звездите, доближихме ги буквално на сантиметри.

А те приеха с усмивка нахлуването в личното им пространство. Показахме ви и как протича производственият процес в кораба-майка, известен още като подвижна телевизионна станция.

Това бе само първото от големите домакинства на българския шампион в турнира. Предстоят още най-малко две - на 1 ноември гостува английският колос „Арсенал”, а на 23 ноември идва швейцарският „Базел”.

Мислите си, че вече знаете какво да очаквате...Но това бе само началото. Не пропускайте най-любопитните ни материали на btvnovinite.bg, както и на страницата ни във Facebook – bTV Sport. Нека си припомним избрани моменти зад кулисите на сблъсъка между „Лудогорец” и ПСЖ: