на живо

Загорчич: Ще дадем всичко от себе си, за да изненадаме "Левски" (ВИДЕО)

Финалът за Купата на България е в сряда от 19.30 ч.

Lap.bg

Отборът на "Славия" ще играе на 100 процента, а ако трябва и повече, за да изненада "Левски" и да спечели Купата на България, заяви старши треньорът на отбора Златомир Загорчич. Той ще изведе своя отбор във финала утре, сряда, в 19:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

"За нас ще бъде чест да играем на финала. "Левски" е силен клуб, има добри футболисти и е абсолютен фаворит. Ние ще опитаме да играем футбол и да направим изненада, но няма да бъде лесно. Няма да се предаваме. Ще играем на 100 процента, а ако трябва и повече. Постигнахме голям успех с класирането за финала и ще опитаме да направим нещо още по-значимо", заяви старши треньорът на "Славия".

"Не съм наясно със състава. Има няколко леко контузени играчи и ще трябва да изчакаме днешната тренировка, за да видим кой как се чувства и какво е настроението", добави той.

"Има напрежение, защото мачът е много важен. Това обаче важи и за всеки друг. Надявам се да се подготвим максимално добре. Не бях доволен от предния ни мач срещу "Левски", а те напоследък играят много силно при г-н Роси", каза още Загорчич.