на живо

Занев: Не сме направили кой знае какво. Предстои ни още работа

"Можеше да победим с 4-5 гола", заяви капитанът на ЦСКА след успеха срещу "Рома"

Занев: Не сме направили кой знае какво. Предстои ни още работа

Доволен от победата, но и здраво стъпил на земята. Така капитанът на ЦСКА Петър Занев реагира след победата с 3:1 над италианския гранд "Рома".

"Червените" постигнаха успех в последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. След като двата отбора завършиха 0:0 в Рим, този път, в София, българският тим се поздрави с първи успех над този съперник в шестте мача помежду им.

"Радвам се, че спечелихме днес, но не сме направили кой знае какво. За съжаление не успяхме да излезем от групата, което беше нашата цел. Този мач беше за престиж, за увереност, но не трябва да летим в облаците. Предстои ни доста работа", заяви Занев след мача.

Снимка: Lap.bg

ЦСКА все пак отпада от Лига Европа, тъй като остана на последно място в своята група с 5 точки - от победата над "Рома" и равенството с тима, както и от ремито с румънския "Клуж" в предния кръг.

"Поуката е, че срещу големите отбори трябва да играеш мачовете правилно. Днес играхме тактически правилно. Има какво още да се желае. Допуснахме няколко опасности пред нашата врата, но като цяло съм доволен как се справихме в защита. Можеше да реализираме още голове. Имахме 3-4 шанса, които, ако бяхме реализирали, можеше да победим с 4-5 гола", анализира Занев.

Снимка: Lap.bg