на живо

Занев пред bTV: Ако вкараме гол, ще се класираме (ВИДЕО)

Гледайте "Осиек" - ЦСКА от 21:30 ч. пряко по bTV Action и онлайн на btvnovinite.bg

Занев пред bTV: Ако вкараме гол, ще се класираме (ВИДЕО)

Задължителен бърз гол и пълна мобилизация. Това е тактическият план на ЦСКА, с който "червените" ще опитат да довършат започнатото и да изхвърлят хърватския "Осиек" от Лига Европа. Решителният мач е тази вечер от 21:30 ч. и ще бъде излъчен на живо по bTV Action и онлайн на сайта ни btvnovinite.bg.

Преди срещата един от лидерите на "червените" - Петър Занев, каза в ексклузивно интервю за bTV, че изходът от сблъсъка и класирането напред зависят изцяло от футболистите на Люпко Петрович. 

"1:0 е добър резултат вкъщи, но задължително трябва да излезем с мисълта да вкараме гол, както и да не допуснем, разбира се, но при един евентуален гол от наша страна, мисля, че на 80% ще решим класирането си. Много е важно просто да влезем концентрирани и мобилизирани в този мач, защото както знаете Европа ти дава добро поле за изява", каза защитникът.

След кризата в българското първенство и възраждането в Лига Европа, играчите осъзнават, че те държат картите за доброто представяне на отбора.

"Тук проблемът не става въпрос за ръководство и организация – тук проблемите в първите два мача бяха чисто спортно-технически. Ние футболистите не си свършихме добре работата, това го отчитаме и както казах – ще гледаме да се поправим", добави той. 

Гледайте цялото интервю с Петър Занев в коментарното ни студио от 21:30 ч. преди първия съдийски сигнал на "Осиек" - ЦСКА.