на живо

Защо не поканиха Джорджина и Дилета на "Сан Ремо"?

Основният организатор дава отговор

"Сан Ремо" е един от най-престижните музикални фестивали в света. Той се провежда от 1951 г. насам и е "родно място" на стотици хитове, които живеят десетилетия. 

Да пееш на сцената на "Сан Ремо" е чест, а когато не си музикант, самото присъствие в публиката е достатъчно. 

През 2021 г. фестивалът ще се проведе от 2 до 6 март, като важните гости вече получиха покани. Сред тях обаче не са едни от най-красивите жени в Италия - Джорджина Родригес и Дилета Леота.

Джио е любимата на звездата на "Ювентус" Кристиано Роналдо. Двамата са двойка от 2017 г., като пищната брюнетка знае как да работи за своята популярност. Тя често получава покани да се разходи по червения килим преди важни събития. Появи се, например, на филмовия фестивал във Венеция, където позира до известния режисьор Педро Алмодовар. 

Дилета Леота пък е една от най-известните спортни водещи в страната и чест "гост" в таблоидите. Наскоро се появи слухът, че има връзка със Златан Ибрахимович от "Милан", но се оказа, че се буди в обятията на турския актьор Джан Яман.

Въпреки голямата си популярност, и двете останаха извън списъка на гости, за който се грижи водещият Амадео Себастиани, известен като Амадеус. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Защо?

"Дори не съм си помислял за тях. Те не са истински звезди. Други са ни приоритетите", заяви безкомпромисно той.

Тази година организаторите са решили да обърнат внимание на истинските героини - на тези, които неуморно работеха на първа линия в битката с коронавируса.

"Тази година фокусът е върху истинската жена. Поканили сме Алесия Бонарди, която се превърна в символ на борбата със заразата", разкри той.

В началото на пандемията медицинската сестра от Милано използва социалните мрежи, за да покаже белезите по лицето си от предпазното облекло след тежка смяна в COVID отделението.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alessia Bonari (@alessiabonari_)

Все пак на фестивала ще има футболно присъствие. Златан Ибрахимович и треньорът на "Болоня" Синиша Михайлович, който успя да пребори левкемията, ще изпълнят дует. Очаква се това да бъде един от най-интересните моменти на фестивала, тъй като и двамата признават, че не са добри в музикалните изпълнения.