на живо

Женската Шампионска лига - в ръцете на Дилета и още 4 красавици

Атрактивната водеща не е единствената жена, която ще отразява турнира

Дилета Леота е ясна. Едва ли има футболен фен, който не е чувал за красивата италианка, която от години отразява най-напрегнатите мачове в своята родина. 

Атрактивната блондинка има близо 8 милиона последователи в социалните мрежи, а всяка една нейна публикация предизвиква истински фурор! Загатваме само, че сърцето ѝ в момента е свободно след бурна връзка с турския актьор Джан Янам. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Но не Дилета е важна в случая. Още четири дами ще отразяват Шампионската лига за жени по италианските канали през сезон 2021/2022. И нито една от тях не отстъпва по красота на госпожица Леота. 

Джорджия Роси има солиден опит. Работила е за телевизията на "Рома", а след това и в "Скай". Медиите в Италия ѝ приписваха връзка с Миралем Пиянич, но тя твърди, че са само приятели.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giorgia Rossi (@giorgy0506)

Барбара Чирило също е позната на феновете. Дълги години тя работи за "Бари", а приятелят ѝ няма нищо общо с футбола. Той е инженер и двамата са заедно от 2015 г. насам.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbara Cirillo (@babi_cirillo)

Федерика Зиле е позната на феновете на "Милан", тъй като преди време работеше за канала на "росонерите". Тя е една от първите дами, на които италианските телевизии довериха международни срещи, а тя е категорична, че жените могат да се справят също толкова добре, колкото мъжете. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Federica Zille (@fedezille)

Ема Стокхолма е по-позната като писател. Тя има италианско и френско гражданство, а отскоро рисува и продава картините си. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ema Stokholma (@emastokholma)

Към тези пет красавици пред обектива, прибавяме и още две, които ще се грижат продукцията да достига до зрителите. Всички те са своеобразната Великолепна седморка на една от платформите, която излъчва мачовете.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Женската шампионска лига в Италия със сигурност ще бъде интересна със сигурност! При това атракциите ще са не само на терена!