на живо

Жесток побой над фен на ЦСКА (СНИМКИ)

Нападението е извършено от привърженици на "Левски", твърди потърпевшият

Фен на ЦСКА разказа, че той и неговият съквартирант са били бити от привърженици на "Левски". Това се е случило навръх 3 март, след мача на "червените" с "Ботев" Враца за Купата на България.

Радослав Митев твърди в социалната мрежа "Фейсбук", че той и приятелят му са били атакувани от група "сини" фенове, като това се е случило на кръстовището пред Националната следствена служба.

Публикацията му във "Фейсбук":

"Здравейте приятели. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от чувство на дълг и гордост. В същия ден посетих футболния мач между ЦСКА и Ботев Враца. Няма да наблягам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на кратко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред у дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарчел в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно уточнение е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб с цел да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!"

Тагове: