на живо

Живко Миланов подаде оставка

След четвъртата загуба за "Левски" от началото на сезона

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Живко Миланов подаде оставка след поражението с 1:3 от "Ботев" Пловдив. Загубата е четвърта за "сините" от началото на сезона и ги оставя на незавидната 12-а позиция в класирането.

"Трябва да си поемем вината, както и аз. На момчетата им е нужна мотивация. Бих си поел отговорността. Подавам си оставка, а утре ръководството ще реши. Опитах се да помогна, но момчетата вече сами трябва да излязат от тази дупка.", заяви Миланов.

"Казах на футболистите, че вината, която трябва ще я поема, но те остават в тази съблекалня. Утре ще се прецени какво ще се случи. Ръководството на "Левски" ще вземе решението."

Снимка: Lap.bg

"Мисля, че първото полувреме беше равностойно, но второто беше трудно. Тежък двубой, играе се трудно в "Коматево". Трябваше да отговорим на агресията на "Ботев". Нещата се получиха до дузпата, което се оказа решаващо за изхода на мача. Момчетата се опитаха в началото на втората част да върнат гола... Имаше моменти на липса на концентрация. Особено при гола, когато се получи дузпата. Трябва работа, но имаме човек, който е в защитата, а не играе на тази позиция.", коментира наставникът на "сините".

Снимка: Lap.bg