на живо

Живко Миланов се отказа от националния отбор

Не съм в конфликт с Петър Хубчев, обяви защитникът на АПОЕЛ

Lap.bg

Живко Миланов се отказва от националния отбор. Защитникът на кипърския АПОЕЛ Никозия оповести решението си чрез своя профил във "Фейсбук".

"Истина е, че се отказвам от националния, но не е вярно, че съм в конфликт с Петър Хубчев. Аз не съм такъв човек, че да обявя отказването си чрез „Фейсбук”, „Инстаграм” или на пресконференция - написа Миланов. - Аз взех това решение много отдавна, още преди мача с Франция исках среща с господин Хубчев. Седнахме след двата мача с Франция и Швеция, разговаряхме на четири очи и се разбрахме."

"Тези години, които навършвам - тази година навършвам 33 години, мисля, че за мен е достатъчно. Нека има път и за младите момчета. Трудно е. Винаги когато съм бил повикван в националния отбор, съм играл със сърце и голямо желание, но просто идва един момент, в който и годинките идват в повече. Ще ми идва вече доста трудно, затова го взех това решение. Мисля, че е правилно. Нека говорим за подмладяване и да го направят."

"На този етап не искам да коментирам темата с "Лудогорец". Аз съм футболист на АПОЕЛ. Имам още две години и половина договор. На този етап няма как да играя за друг отбор в България."