на живо

Жорди Гомес: Със здрава защита ще дойдат и головете (ВИДЕО)

С Делио Роси сме в добри ръце, каза полузащитникът в интервю за клубната телевизия

Lap.bg

Най-важното за един отбор е да бъде добре организиран в защита, а чак след това могат да дойдат добрите игри и победите, заяви полузащитникът на "Левски" Жорди Гомес. Той отговори на въпроси на феновете в интервю за клубния телевизионен канал.

"Знам, че феновете искат да вкарваме много голове, но първо трябва да поставим основата. Тя е в защитата, където е важно да не допускаме, а ние знаем, че в нападение имаме добри футболисти, които могат да вкарват. Просто в някои мачове е нужно да се защитаваме повече. Ако бъдем организирани и в защита, и в нападение, резултатите ще дойдат", заяви испанският халф, който пристигна при "сините" през лятото.

"Имаме играчи като Обертан и Мапуку, които могат да вкарат много голове за нас. Сигурен съм, че ще го направят. Ако успеят, значи сезонът ни ще бъде добър", добави Гомес.

"Делио Роси е много добър треньор. Ако един отбор иска да бъде успешен, той трябва да бъде организиран. Роси прави именно това. Той е италианец и е тактик, а това е направлението, по което работим най-много. С него сме в добри ръце, но ще бъде нужно време", завърши той.