на живо

Жосуе Са: Ако се разпиша срещу "Брага" и за "Лудогорец", ще е запомнящо се

Не пропускайте двубоя от Лига Европа - тази вечер от 19:45 ч. по bTV Action

Жосуе Са: Ако се разпиша срещу "Брага" и за "Лудогорец", ще е запомнящо се

Определят го като специалното оръжие, което "Лудогорец" притежава преди сблъсъка с "Брага". Той е португалец и бивш футболист на местния враг – "Витория" Гимараеш. За Жосуе Са днешният дуел с португалския тим ще бъде специален. Въпреки че е защитник, той знае много добре какво е удовлетворението да се разпишеш срещу "Брага".

"Спомням си попадението. Беше през 2017 г. Много специален момент. "Витория" Гимараеш не беше побеждавал "Брага" в техния дом от 15 години. Благодарение на моето попадение, успяхме да стигнем до успеха. Нещо повече – с победата си, успяхме да ги изпреварим в класирането."

"Всичко това обаче е в миналото. Ако успея да се разпиша срещу "Брага" с екипа на "Лудогорец", ще бъде нещо още по-запомнящо се за мен."

Жосуе Са не се смята за тайния коз в ръкава на "Лудогорец" в днешния мач, но признава, че има с какво да допринесе за успеха.

"Много често гледам мачове от португалския елит. Затова и съм запознат с играта на "Брага". Опитвам се да дам възможно най-голям набор от информация на своите съотборници, за да бъдат максимално подготвени.", споделя португалецът.

Сезонът е перфектен за бранителя, който дори има на сметката си 3 попадения. Жосуе Са вярва, че тази вечер може да е време за четвъртия му гол.

"Не мисля чак толкова много дали ще отбележа или не. Моята задача е да запазя нашата врата. Ще направя всичко необходимо, за да се справим отлично в защита. Що се отнася до "Брага"... Нищо няма да им кажа. Няма да им помогна с никаква информация. Предпочитам да запазя мълчание и да се срещна очи в очи на терена."

Срещата между "Лудогорец" и "Брага" ще бъде излъчена на живо по bTV Action от 19:45 ч.