на живо

Жозе Моуриньо описа живота си в Манчестър като „разруха”

Португалецът прекарва трудни първи месеци на новата си работа

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед” Жозе Моуриньо е недоволен от живота си в английския град Манчестър, съобщи „Мирър”.

Португалецът живее в апартамент на последния етаж на местен хотел без семейството си. Пребиваване, което Моуриньо описва като „катастрофа”.

„Животът ми тук е катастрофа. Понякога ми се иска да се разходя малко навън, но това няма как да стане”, заяви Специалния пред „Скай Спортс”.

Семейството на Моуриньо продължава да живее в Лондон след втория период, в който португалецът беше наставник на „Челси”.
„Да си купя къща тук? Не знам. Истината е, че моята дъщеря ще навърши 20 години следващата седмица, синът ми прави 17 след няколко месеца. Те са се установили – университет в Лондон, футбол в Лондон, приятели. Вече не са на възрастта, в която могат да са навсякъде с мен, както преди. Така за първи път семейството ни е разделено и живее на различни места”, каза още бившият наставник на "Порто", "Интер" и "Реал" Мадрид.
53-годишният мениджър, чийто тим заема 7-мото място във Висшата лига, явно усеща липсата на най-близките си, въпреки главозамайващите си приходи в „Юнайтед” на стойност 15 млн. евро на година.